23-10-2020

Vers avond

VERS Online: De Explosieve Wereld van Stuntmensen

Wie zijn toch de stoere dames en heren die de meest spectaculaire stunts doen in films als onder andere Redbad en Michiel de Ruyter? Daar zouden wij graag meer over willen weten en daarom praten wij tijdens de aankomende VERS Online met de oprichters en stuntmensen van Vanguard Action!


Van vechtscènes tot explosies en van autocrashes tot valpartijen; het komt allemaal voorbij op 2 november. Deze avond gaan we namelijk in gesprek met de oprichters van stuntteam Vanguard Action over wat het beroep van stuntman/vrouw precies inhoudt.

Stuntcoördinatoren, -choreografen en -performers Youval Kuipers, Rouke Pouw en Ticho Welschen zullen ons stap voor stap meenemen in het ontstaan van een stunt – van de allereerste schets tot de nabewerking van de uiteindelijk stunt op beeld. Maar ook: waar moet je aan denken wanneer je als producent met een stuntteam wilt werken, hoe verloopt de samenwerking met de rest van de crew en wat is de absolute droomstunt?

Nieuwsgierig geworden? Reserveer snel je ticket en we zien je graag (online) op 2 november!


Datum: Maandag 2 november 2020
Locatie: Online (deelnemers krijgen hier specifieke informatie over opgestuurd)
Tijd: 20:00 - 21:30 uur


Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.

- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam (en evt. VERS-lidnummer) in moet vullen.

- Om deelname aan de online evenement overzichtelijk te houden en om voldoende ruimte te kunnen bieden voor vragen, zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket!


Bij vragen over dit evenement kun je het beste contact met ons zoeken door ons een privé-bericht te sturen via onze Facebookpagina of ons Instagram-profiel.


VERS Online: De Explosieve Wereld van Stuntmensen

 

Jessica Rooker


 

16-05-2023

Vers avond

DE GROTE VERS FILM & TV QUIZ »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF