24-11-2020

Vers avond

VERS Online: Explaining Life in an Animated Way

2021, VERS, Animatie!
 
Een knallend begin van het jaar, want tijdens dit online event staat de kracht van animatie in de schijnwerpers! 
 
Afgelopen jaar hebben we kunnen afsluiten met de nieuwe Pixar film Soul, waar na de werking van emoties het concept van iemand zijn persoonlijkheid aan de kaak wordt gesteld. Opnieuw geen geringe thema’s, maar juist animatiefilms lijken altijd zo goed tot de kern te komen. Wat maakt dat dit genre complexe materie en gevoelige onderwerpen weet terug te brengen naar eenvoud, zonder dat de essentie verloren gaat? Hoe weten animatiefilms de kijker steeds op de gevoelige plek te raken? En wat zijn de vooroordelen over dit genre?


Tijdens het event ‘Explaining life in an animated way’ zullen we met nieuwe en gevestigde makers antwoorden zoeken op de vraag wat de kracht van animatie is. Wie de gasten zijn houden we nog even geheim, maar dit binnenkort via dit evenement bekend gemaakt worden!
 
Geïnteresseerd? Bestel je kaartje en wees er 1 februari zeker bij!
 
Over het evenement: 
Datum: Maandag 1 februari 2021
Locatie: Online (deelnemers krijgen hier specifieke informatie over opgestuurd)
Tijd: 20:00-21:30 uur
 
Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam (en evt. VERS-lidnummer) in moet vullen.
- Om deelname aan de online evenement overzichtelijk te houden en om voldoende ruimte te kunnen bieden voor vragen, zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket! 

 

Julia Eikelenboom


Iris Hogendoorn


Sterre de Jong


Jessica Rooker


Safirah Dijkstra


Nienke Meinster


Soe Stein


 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF