22-10-2021

VERS Events

VERS Event: Humor op tv

08-11-2021


Lachen, gieren, brullen! Niets is zo lekker als na een lange dag op de bank ploffen en dubbel te kunnen liggen van programma's als Draadstaal, Toren C of Sluipschutters.
Maar daarom is het ook juist zo van een koude kermis thuiskomen als een programma net de plank misslaat. Humor is een van de lastigste genres binnen film en televisie. Toch wagen een aantal Nederlandse makers zich er keer op keer aan en met succes! Tijdens ons VERS Event van 8 november vragen wij makers die humoristische programma's ontwikkelen voor Nederlandse televisie de kleren van het lijf.

Moderator, tevens programma- en grappenmaker, Marcel Bamberg leidt ons gedurende de avond aan de hand van een interview met de makers en videofragmenten langs alle aspecten die komen kijken bij het produceren, schrijven en spelen van programma's waarin alles draait om lachen.

Heb je altijd al willen weten hoe je favoriete programma's tot stand komen? Of ben je zelf druk aan het schrijven aan een hilarisch script? Kom naar dit VERS Event en leer van de besten! Tickets zijn te bestellen via Eventbrite.

Gasten:

Ronald Snijders is theatermaker, tv-presentator, schrijver en komiek en maakt absurdistische humor. Je kunt hem onder andere kennen van de One Man Show en de programma's Rambam en De staat van verwarring. In 2021 ontving hij de Oeuvreprijs Cabaret en Kleinkunst.
Albert Jan van Rees is acteur en regisseur. Hij maakt naar eigen zeggen humor waar altijd nog een sprankje hoop onder zit. In zijn werk zoekt hij naar pijn en ongemak in herkenbare momenten om de onvermijdelijke tekortkomingen van mensen te laten doorschemeren. Albert Jan regisseert o.a. Sluipschutters en Toren C en is voor de camera vooral bekend van Foute vrienden.

Na afloop van het event is er een borrel in Bar Strangelove van LAB111 dus blijf vooral hangen!

Over het evenement:
Datum: Maandag 8 november 2021
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam
Tijd: 20:00-21:30 uur + borrel (inloop om 19:30)
Tickets: Via Eventbrite

Let op!
- Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS-lidnummer in moet vullen.
- Voor dit evenement heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Je QR-code wordt bij binnenkomst gescand via de CoronaCheck App.

 

 

16-01-2024

VERS Events

VERS EVENT: Duurzaam Draaien »
27-12-2023

VERS Events

Van Boek naar Beeld »
13-11-2023

VERS Events

Kwetsbaarheid in documentaire »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF