20-05-2022

Vers avond

De Grote VERS Film & TV Quiz

Weet jij álles over film en TV? Ken jij alle obscure filmfeitjes uit je hoofd, weet jij precies welke filmmuziek bij welke film hoort en ben jij die persoon die altijd alle namen van acteurs kent? Test dan nu je kennis tijdens de enige echte VERS Film & TV Quiz!

Vrijdag 10 Juni - om 20:00 in Lab111

De quiz vindt plaats op vrijdag 10 juni in LAB111 tijdens het VERS Film Awards en wordt gehost door niemand minder dan het energieke (acteurs)duo Thorn de Vries en Eline van Gils, dat je onder andere kan kennen van ANNE+ .

Schrijf je in met je vrienden, familie of collega’s en vorm een team van 4 personen (in je eentje inschrijven is ook mogelijk, dan sluit je bij een team aan). Verwacht een avond vol filmfeitjes en gezelligheid, met geheime bonusrondes, hilarische filmfragmenten, bingo, muzikale intermezzo’s en dat allemaal onder het genot van een biertje. Er is beperkt plek beschikbaar, dus vol = vol!

Nog even dat ene wijntje nodig om je geheugen op te frissen? Tijdens de quiz kun je uiteraard lekkere hapjes en drankjes bestellen aan de bar. Na afloop is er de mogelijkheid om de overwinning- of het verlies - te vieren en kan er gezellig geborreld worden.

Datum: vrijdag 10 juni 2022
Locatie: LAB111
Tijd: 20:00-22:30 uur

Let op!
- Groepstickets (4 personen) kosten € 15,- (+ servicekosten) en enkele tickets kosten €5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
- Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS-lidnummer in moet vullen.
- Heb je een Cinevillepas? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw Cinevillepasnummer in moet vullen.
- Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket!

☞ Reserveren kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-grote-vers-film-tv-quiz-2022-338828774987?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=escb

 

 

25-01-2023

Vers avond

VERS Avond: Hear to stay! »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF