16-02-2021

Vers awards

SAVE THE DATE - Open call VERS Film Awards (jubileum editie)

Dit jaar bestaat VERS 25 jaar en dat gaan we vieren! Dat doen we in de vorm van een drie dagen durend festival in juni, samen met oude en nieuwe bekenden van de vereniging en vol workshops, talks, festiviteiten en natuurlijk films. Onderdeel van het jubileum zijn de vertrouwde Film Awards die vanwege de omstandigheden niet door konden gaan in december. In juni doen we een nieuwe poging, op een nieuwe locatie: LAB111 in Amsterdam.

SAVE THE DATE - OPEN CALL
Je kunt je korte film insturen voor de VERS Film Awards 2021 – jubileumeditie vanaf 1 maart 2021 via FilmFreeway.
Houd de Film Awards pagina en de socials van VERS in de gaten voor meer info!

Disclaimer: we hopen met heel ons hart dat de genomineerde films straks op het grote doek te bewonderen zijn. De kans bestaat dat dit uiteindelijk niet mogelijk is. In dat geval zullen we de films via een (betalend) online platform beschikbaar stellen, zodat de films te zien zullen zijn voor het geïnteresseerde publiek en de Awards alsnog uitgereikt kunnen worden.

VERS FILM AWARDS
De VERS Film Awards is het jaarlijks terugkerende filmfestival van VERS dat volledig in het teken staat van de beeldmaker van morgen. Diverse makers van korte films strijden er om de juryprijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Montage. Een kritische jury bepaalt wie de in totaal €15.000,- aan prijzengeld in de wacht sleept voor het maken van een nieuwe film. De VERS Film Awards bieden een unieke mogelijkheid om een volgend project te ontwikkelen, maar ook om de beste korte films van talentvolle makers op het grote doek te zien.

Datum: 11 t/m 13 juni 2021
Locatie: LAB111 in Amsterdam

 

 

02-11-2019

Vers awards

VERS Film Awards 2019 »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF