04-07-2023

VERS Partners

Talentdag - NEDERLANDS FILM FESTIVAL

Het Nederlands Film Festival organiseert het jaarlijkse Professionals Programma, waarin de Talentdag een centrale rol speelt. Deze dag is volledig gewijd aan het bevorderen van talentontwikkeling binnen de audiovisuele sector. Op maandag 25 september 2023 vindt de Talentdag plaats, en vanaf 1 juni start de kaartverkoop. Dit is dé gelegenheid voor opkomende filmmakers en professionals uit de AV-wereld om op een informele en toegankelijke manier met elkaar in contact te komen.
Op het Talentplein krijg je de unieke kans om prangende vragen te stellen aan toonaangevende pioniers uit de Nederlandse filmwereld. Daarnaast kun je je netwerk uitbreiden door deel te nemen aan verschillende talks en workshops. Laat je inspireren door de ervaringen en inzichten van deze experts en ontdek nieuwe mogelijkheden voor je eigen carrière.

Mis deze uitgelezen kans niet om jezelf verder te ontwikkelen, waardevolle connecties te leggen en geïnspireerd te raken door de Nederlandse filmwereld. Noteer dus alvast maandag 25 september 2023 in je agenda en zorg ervoor dat je op 1 juni je kaarten bemachtigt. Het belooft een dag vol energie, creativiteit en nieuwe mogelijkheden te worden op de Talentdag van het Nederlands Film Festival!

Meer informatie over de Talentdag en de kaartverkoop vind je op de website van het Nederlands Film Festival

 

 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF