20-12-2023

VERS Partners

DE MUSIC IN MEDIA AWARDS INSCHRIJVINGEN GEOPEND

De Music in Media Awards (MIMA’s) 2024 komen eraan! De jaarlijkse onderscheidingen voor componisten, producers, artiesten en hun uitgevers die hun werk gebruikt zien in media. Van film, televisie, documentaires tot commercials, trailers en podcasts. Heb jij dit jaar een knaller van een campagne opgeleverd waarbij de muziek de kers op de taart was? Werd jouw film ondersteund door een prachtige soundtrack? Stond jouw commercial als een huis door de begintune? Of maakte jij een prachtig verhalende podcast met een waanzinnige score? Stuur je werk dan in, wie weet sleept de componist van jouw werk dit jaar dan wel één van de MIMA’s in de wacht!

Over de Music in Media Awards
Van film tot docu en van podcast tot reclame de MIMA’s draaien volledig om de muziek die gebruikt wordt in alle soorten media. In 2024 reikt Buma Music in Motion deze prestigieuze awards voor de zevende keer uit. De MIMA’s vallen uiteen in dertien categorieën, waarbij de categorie Trailers jaarlijks wordt afgewisseld met de categorie Videogames, VR en Metaverse (deze werd in 2023 uitgereikt). Als de componist een MIMA in de wacht sleept, dan ontvangen de winnende regisseurs en producenten een officiële oorkonde.

Alle categorieën: Film, Korte Film, Documentaire, Series, Reclame, Sync Reclame, Trailers, Sync,  Podcast- en Radiovormgeving, Podcasts, Televisievormgeving, Experience, New Talent

Klik hier om je werk aan te melden, dit is mogelijk tot 8 januari. Check vooraf of je aan de voorwaarden voldoet (en of je inzending compleet is). Wellicht mogen we jou binnenkort verwelkomen als een van de MIMA-winnaars in 2024! De MIMA’s worden gepresenteerd door Buma Music in Motion (BMIM), het platform in de creatieve industrieën waar muziek en media samenkomen. Meer informatie over de MIMA’s en de genomineerden en winnaars van 2023 vind je hier.

 

 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF