28-09-2023

VERS x DAFF

Open Call Brain Room VERSXDAFF

Heb je een filmproject waarin je niet verder komt, is je plan afgewezen en weet je niet hoe je verder moet, heb je rushes en wil je die voor een testpubliek uitproberen, een moodboard, decoupage of reseachplan waar je graag feedback op wil? Geef je dan op voor de DAFF x VERS Brain Room op 30 november.
Tijdens deze dag word je gekoppeld aan een groep ervaren filmprofessionals die jou vooruit gaan helpen met je project. Of je nou een regisseur, scenarist, producent, DOP of ander beroep hebt, alles is mogelijk. We passen ons aan, aan jouw behoefte!
 
Om je aan te melden, schrijf kort op waar je project over gaat en waar je hulp bij nodig hebt. We maken een selectie om een diverse groep makers te kunnen ondersteunen.
Belangrijk om te weten is dat deze kans alleen toegankelijk is voor VERS-leden. Als je nog geen lid bent maar wel wilt deelnemen, kun je je aanmelden bij VERS en betaal je alleen voor de laatste 2/3 maanden van het jaar!
Aanmelden als VERS lid kan hier (bekijk hier de tarieven van het VERS lidmaatschap)

Inzending
Heb je een project die je graag wil bespreken met anderen?
VERS leden kunnen zich (gratis) opgeven.
Stuur je project én lidnummer naar [email protected] o.v.v. 'Brain Room'.
De deadline is op 30 oktober
 
Er zal een voorselectie gemaakt worden door VERS. Begin november zullen we de gekozen projecten benaderen. De Brain Room vindt plaats op 23 november.
 
Wat is de DAFF?
De Dutch Academy For Film heeft als doel het bevorderen van de Nederlandse film als wezenlijk bestanddeel van de Nederlandse en Europese cultuur. De Academy kent uitsluitend individuele leden, die voor of achter de camera hun filmsporen verdiend hebben, en zich met expertise en kennis inzetten in het belang van de sector.

Verslag van eerdere Brain Rooms 21 maart 2023 23 maart 2022 25 juni 2021 24 november 2020

 

Yoeri van Esseveld


 

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF