27-11-2023

Vers Nieuws

vers zoekt penningmeester

VERS, dé vereniging voor Nederlandse film- en televisiemakers zoekt een enthousiaste penningmeester.
 
We zoeken iemand die deel wil uitmaken van het algemeen bestuur, naast de voorzitter en de secretaris. In deze rol vergader je wekelijks over de gang van zaken binnen de vereniging. Je draagt bij aan het beleid van VERS, waarbij jouw focus ligt op het zakelijke aspect. Je houdt nauwlettend de financiën van de vereniging in de gaten, werft nieuwe sponsoren en zoekt continu naar mogelijkheden om VERS te laten groeien en professionaliseren. Je ervoor dat VERS financieel gezond blijft, maar denkt ook samen met het dagelijks bestuur mee over de algemene zaken. Het is een veelzijdige functie waarbij je leert wat er op zakelijk en operationeel vlak nodig is om een organisatie in de creatieve sector te runnen.
 
Wat bieden wij
Alle posities binnen VERS worden op vrijwillige basis ingevuld. Als lid van het algemeen bestuur is er een bescheiden vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Als bestuurslid van VERS krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk en profiteer je van voordelen die exclusief zijn voor VERS-leden, zoals gratis toegang tot VERS-events en andere mooie kortingen. Deze rol brengt aanzienlijke verantwoordelijkheden met zich mee en bied je de vrijheid om je eigen ideeën te implementeren en je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. VERS is de ideale omgeving om te groeien, waardevolle connecties te leggen in de filmsector en net dat extra stapje te zetten in je carrière.

Verantwoordelijkheden:
  • -       Beheer van de financiën van VERS.
  • -       Opstellen en bewaken van de jaarbegroting in samenwerking met medebestuursleden.
  • -       Uitwerken en uitvoeren van beleid met betrekking tot advertenties, sponsoring en fondsenwerving.
  • -       Opstellen van financiële verslagen en rapportages aan het einde van het jaar in samenwerking met de boekhouder.
  • -       Controleren en betalen van facturen en declaraties.
  • -       Gemiddeld 6 uur per week beschikbaar, flexibel in te vullen.
 
Profiel:
-       Affiniteit met film, televisie en de creatieve industrie
-       Affiniteit met de doelen van VERS: een kickstart geven aan de carrière van nieuwe beeldmakers
-       Strategisch inzicht, zorgvuldig, analytisch en communicatief sterk
-       Boekhoudkundige kennis is niet vereist, wel moet je ervaring hebben het beheren van financiën; VERS is financieel gezien geen complexe organisatie, maar het is fijn als je de basis begrijpt.

Word jij hier gelukkig van?
Stuur dan jouw cv met motivatie naar [email protected]. Deze vacature heeft geen vaste vervaldatum en sluit wanneer wij de juiste kandidaat gevonden hebben.

 

 

28-11-2023

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF