10-02-2024

Vers Nieuws

vers zoekt communicatie- en contentcreator


Heb jij de ambitie om in film en tv sector te werken, wil jij je carriere een boost geven, of ben je simpelweg een groot film en tv fan en wil je hier graag wat mee doen? Als je daarnaast ook verstand hebt van marketing en social media dan is de nieuwe vacature bij VERS perfecte voor jou.
 
VERS, dé vereniging voor nieuwe Nederlandse film- en televisiemakers, zoekt een gedreven communicatie- en contentcreator om ons marketingteam te versterken. Als organisatie voor de toekomstige makers streven wij ernaar hen te laten schitteren en een plek te laten veroveren in de Nederlandse filmwereld. Dit doen wij door het organiseren van evenementen, een jaarlijks festival, een magazine, het geven van een groot netwerk en meer!
 
Vanwege uitbereiding van het marketingteam zoeken we een communicatie- en contentcreator die een actieve rol krijgt in het opzetten van campagnes voor onze vereniging en het creëren van onze visuele identiteit. Je zal nauw samenwerken met de vormgever en marketing- en communicatiecoördinator en op ten duur zelf coördinator worden. Dit is de perfecte springplank voor iedereen die geinteresseerd is in marketing en communicatie gericht op film en televisie. 
 
Wat ga je doen?
  • - Implementeer samen met de marketing- en communicatiecoördinator en de vormgever de nieuwe identiteit van      VERS.
  • - Denk mee bij het opzetten van creatieve campagnes.
  • - Vergroot de betrokkenheid en de groei van onze community op social media.
 
Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde communicatie- en contentcreator met een liefde voor film en televisie. Als creatieve kracht ben jij gedreven om niet alleen effectieve campagnes op te zetten, maar ook om boeiende digitale content te creëren die de essentie van VERS weerspiegelt. Jouw talent komt tot uiting binnen de vastgestelde huisstijl, waarbij je de vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten.
 
Wat bieden wij?
  • - Ruimte om jouw passie en talent tot uiting te laten komen in deze rol.
  • - Toegang tot een uitgebreid netwerk en exclusieve voordelen voor VERS-leden.
  • - Een ideale omgeving om te groeien, waardevolle connecties te maken in de filmsector en je carrière een boost te     geven.
  • - De kans om ervaring op te doen als communicatie- en contentcreator.
 
VERS, een vereniging gedreven door vrijwilligers, biedt een uitdagende rol als communicatie- en contentcreator binnen ons onmisbare marketingteam. Hoewel deze functie onbetaald is, opent het de deur naar een uniek kijkje achter de schermen van de Nederlandse film- en televisiewereld. Ben jij enthousiast over het opdoen van ervaring, het uitbreiden van je netwerk en het ontwikkelen van je vaardigheden? Stuur je cv en beknopte motivatie naar [email protected] t.a.v. Felice Smit. We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage en hopen je spoedig te verwelkomen in het dynamische VERS-team! Deze vacature heeft geen vaste vervaldatum en sluit zodra de juiste kandidaat gevonden is.

 

 

28-11-2023

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap »
27-11-2023

Vers Nieuws

vers zoekt penningmeester »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF