28-11-2023

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap

Terugblik VERS 2023
Het jaar loopt ten einde en traditiegetrouw willen we graag een overzicht delen van de hoogtepunten die 2023 voor VERS heeft gebracht. Met enthousiasme delen we mee dat we dit jaar opnieuw nieuwe leden en partners mochten verwelkomen in onze prachtige vereniging. Laten we met plezier terugkijken op een succesvol 2023!

De VERS Film Awards 2023 waren opnieuw drie dagen feest in het teken van de nieuwe makers. Een gevarieerd aanbod van VERS-evenementen verliep vlekkeloos en trok vaak volle zalen. Het magazine, dat tijdens het Nederlands Film Festival werd gelanceerd, staat in het teken van kwetsbaarheid met talloze prachtige artikelen.

Intern bij VERS is er ook veel veranderd dit jaar. Een bijna geheel nieuw bestuur heeft zijn intrede gedaan, met een frisse kijk op de kansen voor de vereniging. Op deze manier kunnen we je blijven ondersteunen bij het bevorderen van je carrière.

Gezien de snelle veranderingen in de sector is het van cruciaal belang om niet achter te blijven. Daarom kondigen we met trots aan dat we de afgelopen maanden hebben gewerkt aan een geheel nieuwe huisstijl en website, die we in de komende maanden zullen introduceren. We kijken dan ook vol optimisme naar de toekomst!

We zien enorm uit naar wat 2024 ons zal brengen en hopen je opnieuw te mogen verwelkomen op onze diverse platforms. Als je nog geen lid bent van VERS, meld je dan hier aan en geniet van gratis toegang tot VERS-evenementen, evenals mooie kortingen bij o.a Cineville, ScriptAcademy, Beeld en Geluid en DSV Mediapolis.

Opzeggen lidmaatschap:
Wil je je lidmaatschap bij VERS opzeggen? Stuur dan uiterlijk 31 december een mail naar [email protected]


KORTING OP JE VERZEKERING


Als VERS lid kun je fors besparen op je verzekeringen. Speciaal voor onze leden hebben wij afspraken gemaakt met DSV Mediapolis in Hilversum. DSV biedt jou een interessant verzekeringsaanbod met een aantrekkelijke ledenkorting en uitgebreide voorwaarden. De dekking van deze verzekeringen is speciaal afgestemd op onze doelgroep. Je kunt o.a een zorgverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en apparatuurverzekering afsluiten.

DSV Mediapolis adviseert en bemiddelt bij het tot stand komen van specifieke mediaverzekeringen.
Je kunt gebruik maken van hun deskundigheid op het gebied van diverse verzekeringen.

Klik op deze link voor meer informatie over het verzekeringsaanbod…

Heb je vragen neem dan contact op met één van de medewerkers van DSV Mediapolis via 035-6773103.


DSV Mediapolis
’s-Gravelandseweg 69
1217 EJ  HILVERSUM

Email: [email protected]
Website: www.mediapolis.nl
Tel.nr: 035-6773103


KORTING OP EEN CINEVILLE PAS


Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in meer dan 40 verschillende filmtheaters in 20 steden voor € 22,50,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je slechts € 18,50 per maand.

VERS-leden krijgen maar liefst twee maanden Cineville gratis bij het afsluiten van een nieuw abonnement! Als VERS-lid krijg je eerst twee maanden gratis Cineville, daarna begint de betaalde periode van minimaal vier maanden en daarna is de pas per maand opzegbaar.

Als je gebruik wilt maken van deze korting, stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin jouw naam en VERS-lidnummer en vermeld dat het gaat om de ‘Cineville korting’. Wij sturen jou dan de aanmeldlink zodat jij jouw korting kunt krijgen.

Heb jij al een Cineville pas? 
Als VERS-lid krijg jij 20% korting op je bestaande Cineville-abonnement. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Cineville en noem hierbij jouw VERS-lidnummer.

Website: https://www.cineville.nl/
 

 

27-11-2023

Vers Nieuws

vers zoekt penningmeester »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF