Vers specials archief

Heb je een VERS Special gemist? Zonde! Niet getreurd; hier vind je artikelen terug met verslagen, foto’s en andere informatie over edities die reeds zijn geweest. Zo krijg je een goede indruk van wat onze VERS Specials inhouden en kun je teruglezen wat deze activiteiten zoal voor jou kunnen betekenen.

Vers special 31-08-2019

VERS op het Nederlands Film Festival - Click, Like and Share!

Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe film alle aandacht krijgt in je distributie fase? Op welke manieren kan je je materiaal monteren dat het direct alle ... lees meer »

Vers special 11-07-2019

Film in het Park 2019

Wil je heerlijk wegdromen in de avondzon van het Vondelpark met een koud biertje en verfrissende films? VERS en VondelCS organiseren de derde editie v... lees meer »

Vers special 28-05-2019

Uitnodiging VERS - Algemene Ledenvergadering

Donderdag 6 juni is het tijd voor de Algemene Ledenvergadering van VERS.Het bestuur is hard aan de slag met het vormgeven van de visie van VERS. We... lees meer »

Vers special 27-05-2019

De grote VERS Film Quiz #3

Wegens bewezen succes in eerdere jaren, zijn we weer terug met de GROTE VERS FILM QUIZ!Ook dit jaar luiden we de zomer in met moeilijke en makkelijke ... lees meer »

Vers special 05-03-2019

NBF en VERS presenteren: Preview Go Short

Op 3 april gaat in Nijmegen de 11e editie van Go Short van start! Om ons in Amsterdam alvast warm te maken voor hét festival van de korte film, nodig... lees meer »

Vers special 15-09-2018

VERS groots aanwezig op de NFF Conferentie

VERS & NFF sessie: Het grote Anti-Cliché VerhaalEr wordt altijd beweerd dat wij tolerant en vooruitstrevend zijn, maar is de Nederlandse filmindustri... lees meer »

Vers special 14-06-2018

De grote VERS Film Quiz! #2

Zijn jullie weer klaar voor de grote VERS Film Quiz?! Wij in ieder geval wel..! Durf jij het op te nemen tegen andere filmfanatiekelingen? We hebben... lees meer »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF