08-08-2023

Vers Nieuws

VERS ZOEKT NIEUWE VORMGEVER/illustrator

Voor VERS, de vereniging voor Nederlandse film- en televisiemakers, zijn wij op zoek naar een nieuwe vormgever/illustrator.
Ben jij een getalenteerde vormgever met een passie voor design en een scherp oog voor visuele esthetiek? Dan is dit jouw kans om je creativiteit te laten stralen bij VERS, de vereniging voor Nederlandse film- en televisiemakers! Als vormgever/illustrator ben jij verantwoordelijk voor het visuele aspect van onze vereniging, waarbij je nieuwe Nederlandse beeldmakers in de spotlight zet en onze evenementen en initiatieven naar een hoger niveau tilt.
 
Wat houdt de functie in?
In de rol van vormgever werk je nauw samen met onze marketing- en communicatiecoördinator om visuele content te creëren voor verschillende doeleinden. Je speelt een cruciale rol bij het maken van ontwerpen voor onze maandelijkse VERS-events, de VERS Film Awards, visuals voor onze socials en nog veel meer! Je krijgt de vrijheid om jouw creatieve ideeën tot leven te brengen en onze communicatie visueel te versterken.
 
VERS is een vereniging die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Het vormgeven voor VERS is dan ook een onbetaalde functie. Wat je er wél voor terugkrijgt: een leuke groep collega’s, een inkijkje in - en contact met - de Nederlandse film- en televisiewereld, gratis toegang tot de VERS-avonden en natuurlijk de gelegenheid om ervaring op te doen met vormgeving.
 
Wij zoeken iemand die:
• Ervaring heeft met grafische ontwerpsoftware, zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign, enz.).
• Is instaat om voort te borduren op een bestaande huisstijl.
• Gemotiveerd is om gemiddeld 4 tot 6 uur per week aan de slag te gaan bij VERS.
• Kennis van de film- en televisiewereld in Nederland is een pre.
 
Ben jij geïnteresseerd in het verkrijgen van een kijkje in de Nederlandse film- en televisiewereld, het leggen van contacten met boeiende personen in de industrie en het verder ontwikkelen van je vaardigheden als vormgever? Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk 20 september) jouw cv, portfolio of een andere mogelijkheid om werk van jou te kunnen bekijken, en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Felice Smit. Wij kijken uit naar jouw creatieve inbreng en hopen je snel te ontmoeten in ons team bij VERS!

 

 

28-11-2023

Vers Nieuws

VERS lidmaatschap »
27-11-2023

Vers Nieuws

vers zoekt penningmeester »

VERS VOLGEN

     

SCHRIJF JE IN
VOOR DE NIEUWSBRIEF